n. 16kpl
200g tummaa suklaata
1dl kuohukermaa
15g voita
Kuorrutus:
80g tummaa suklaata
50g mantelirouhetta
Sulata suklaa vesihauteessa yhdessä kuohukerman ja voin kanssa. Sekoita tasaiseksi massaksi. Anna jähmettyä jääkaapissa kunnes massa on sopivan jämäkkää muotoiltavaksi (n. 1tunti) Pyörittele massasta pieniä palleroita ja laita ne muovirasiaan jääkaappiin jähmettymään seuraavaan päivään.
Mantelikuorrutusta varten sulata suklaa vesihauteessa. Pyörittele tryffelipallot suklaassa kun suklaa on jäähtynyt kunnolla. Jos suklaa on liian lämmintä sulaa tryffeli suklaan joukkoon. Pyörittele suklaassa kastettu tryffeli mantelirouheessa. Laita vielä jähmettymään jääkaappiin ja sitten maistelemaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti