n. 20kpl
150g voita
8rkl intiaanisokeria tai tummaa ruokosokeria
2rkl hunajaa
5,5dl kaurahiutaleita
2dl erilaisia siemeniä, itse käytin auringonkukan-, kurpitsan- ja seesaminsiemeniä
0,5dl cashewpähkinärouhetta
1dl kuivattuja karpaloita
Kuorrutus:
150g tummaa suklaata
Sulata voi, lisää joukkoon sokeri ja anna sen sulaa joukkoon. Lisää hunaja ja loput aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi, taikina on murumaista. Vuoraa n. 20x30cm.n vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan, painele lusikalla tiiviiksi ja tasaiseksi. Paista 175 asteessa n.20min.
Kun pohja on jäähtynyt voit kuorruttaa sen suklaalla. Sulata tumma suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja levitä pohjan päälle. Laita viileään, jotta suklaa jähmettyy ja leikkaa soivan kokoisiksi patukoiksi. Säilytä mieluiten viileässä.
Kiitos kommentista blogissani, sillä sen avulla löysin tänne ihanaan blogiisi! Upeita kuvia ja herkullisen näköisiä leivonnaisia. Pakko liittyä lukijaksi. =)
VastaaPoistaMukava kun tykkäsit ja ihana kun liityit lukijaksi. Sinullakin on ihana blogi :)
PoistaLöysin blogiisi ihan ensimmäistä kertaa ja olipas mukava tulla tänne. Sinulla on todella upeat kuvat ja kivoja ohjeita.
VastaaPoistaMukava kun löysit blogiini ja kiitos kehuista. Kuvia on välillä haasteellista ottaa kun valoa on niin vähän talvella, mutta tykkään ottaa kuvia. Tervetuloa uudestaankin :)
Poista