n. 40kpl
200g voita
1dl sokeria
2,5dl intiaanisokeria tai fariinisokeria
1 muna
1,6dl sihdattua spelttijauhoa
1dl täysjyväspelttijauhoa
6dl kaurahiutaleita
130g tummaa suklaata
Rouhi suklaa karkeaksi rouheeksi. Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Lisää joukkoon muna ja vatkaa tasaiseksi. Lisää joukkoon loput aineet ja viimeiseksi suklaarouhe, sekoita tasaiseksi taikinaksi. Pyörittele taikinasta pallosia ja paina pallot n. 0,5cm paksuisiksi kekseiksi leivinpaperille pellille. Keksi eivät leviä tai litisty paistuessa, joten muotoile niistä sen kokoisia kuin toivot niiden olevan valmiina.
Paista 175 asteessa n. 12 minuuttia. Anna jäähtyä ja sitten herkuttelemaan. Säilytä keksit tiivissä rasiassa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti