tiistai 17. joulukuuta 2013

Kaneliset puolukkamuffinsit

Ystävä on tulossa kylästelemään ja tein puolukkaisia muffinseja. Nämä ovat gluteenittomia, sillä ystävälle ei kotimaiset viljat sovi. Tuli hyvän makuisia, kaneli antaa mukavan jouluisen säväyksen ja puolukat piristävät taikinan joukossa.





n. 15kpl

125g voita
2dl sokeria
4 munaa
1dl perunajauhoa
0,75dl tattarijauhoa
0,75dl mantelijauhetta
1,5tl leivinjauhetta
1tl kanelia
1tl vaniljasokeria
1,5dl puolukoita

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Lisää joukkoon munat yksitellen koko ajan vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinan joukkoon hitaasti vatkaten. Lopuksi sekoita joukkoon puolukat, jos käytät pakastepuolukoita, lisää ne jäisinä. Tuoreet voi lisätä sellaisenaan. Jaa taikina muffinsivuokiin ja paista 200 asteessa n 10min.

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka blogissasi on herkullisia reseptejä ja ihanannäköisiä kuvia! :)

    VastaaPoista