torstai 13. maaliskuuta 2014

Myslipatukat kookoksella ja pähkinöillä

Täällä on taas tehty myslipatukoita. Nämä on niin kätevä ottaa pieneksi välipalaksi töihin tai reissuun mukaan ja on niin helppo tehdä. Laitoin patukoihin neitsytkookosöljyä, mysliä, pähkinöitä ja tummaa suklaata.





150g tummaa suklaata
1dl neitsytkookosöljyä
4dl mysliä (osa voi olla muromysliä)
1dl mantelilastuja
1dl pähkinärouhetta
4rkl juoksevaa hunajaa

Päälle:
70g tummaa suklaata
0,5dl pähkinöitä
0,5dl karpaloita

Sulata tumma suklaa vesihauteesas yhdessä kookosöljyn kanssa. Lisää muut ainekset ja sekoita varovasti käännelle tasaiseksi massaksi. Painele taikina tasaiseksi levyksi leivnpaperilla vuorattuun n. 20x20cm:n vuokaan. Anna hieman jäähtyä.

Kuorrutusta varten sulata suklaa vesihauteessa. Levitä suklaa jäähtyneen levyn päälle ja ripottele pähkinät ja karpalot koristeeksi. Painele niitä hieman kiinni suklaaseen.

Laita jääkaappiin jähmettymään. Leikkaa paloiksi ja nauti. Säilytä jääkaapissa.

4 kommenttia:

  1. Oijoi, tämä resepti pitääkin ottaa talteen! Saa ihan sellaista mysliä, josta itse tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kiva resepti, voi tosiaan laittaa lempimysliä ja saa ihanat myslipatukat :)

      Poista